Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

AFANS: "Zaštićena fašistička manjina u Srbiji"

Antifašistička akcija Novog Sada (AFANS) najoštrije je osudila presudu Apelacionog suda kojom je dopisnik nekoliko listova na mađarskom jeziku Laslo Šaš osuđen na 150 dana zatvora zbog uvrede lidera ekstremističkog pokreta "64 županije" Lasla Torockaja.

SNS s "preletačima" formira novu vlast?

Iako otvoreno ne objašnjavaju kako, naprednjaci nastavljaju da ponavljaju da su gotovo ubeđeni da će smeniti gradonačelnika Igora Pavličića i formirati novu vladajuću većinu koju će predvoditi.

URS: Pajtić da ne deli lekcije o kupovini odbornika

Pokrajinski odbor Ujedinjenih regiona Srbije (URS) ocenio je da potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić "kao neko ko je godinu i po dana proveo otimajući odbore URS u Vojvodini", nema sada pravo da deli lekcije o kupovini i otimanju odbornika.

Vrtić u Radničkoj gotov u oktobru

Uprkos velikim dugovanjima koje je zatekao, novi direktor Radosnog detinjstva Dragan Milošević u izjavi za Radio 021 ocenjuje da će izgradnja vrtića u Radničkoj ulici biti uskoro završena.

Vlada Vojvodine najavila mere za borbu protiv suše

Visoke temperature na teritoriji Vojvodine u proteklom periodu mogle bi da smanje prinos kukuruza za 60 odsto, a šteta na svim usevima mogla bi dostići i nekoliko stotina miliona evra, izjavio je predsednik Vlade Vojvodine, Bojan Pajtić.

U "Čistoći" najavljuju štrajk

Delimično gomilanje smeća na gradskim ulicama moguće je od ponedeljka, 6. avgusta, zbog štrajka koji u JKP "Čistoća" najavljuje Sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti.